Elemzés

Születésünk pillanata rendkívül fontos kódokat tartalmaz.

A születésünk pillanatára kiszámított és felrajzolt (radix) képlet elnevezése: asztrozkóp.  Ez nem más, mint jelen földi életünkre vonatkozó életterv. Lényegében egy szerződés, melyben a földre születésünk előtt egy jól körülhatárolható fejlődési utat vállaltunk be magunknak. A lélek ugyanis fejlődni érkezik a földre.

Megmutatja, mit hoztunk magunkkal előző életeinkből, hova tartunk, mit vállaltunk és azt amit vállaltunk milyen módon tudjuk elérni.  Hogyan tudjuk a mindennapokban, a legmagasabb szinten megélni azt, amit lehetőségként hoztunk. Hol lehetnek elakadásaink és a legfontosabb: milyen módon tudunk még több Szeretet és Fényt adni és átadni környezetünk felé.

Az asztrozófia lényegében arra a Szent megállapodásra segít emlékezni, melyet a Lélek - leszületése előtt - a Teremtővel megkötött.

(Fogantatásunk pillanata szintén fontos üzenetet hordoz, hiszen a lélek ebben a pillanatban ölt testet, azonban földi szempontból még szorosan eggyé válik az édesanyáéval, a lélek pedig – kutatások szerint – nagyon sok időt tölt testén kívül. Fogantatásunk pillanata mind az édesanya, mind a gyermek számára szorosan összefonódó, fontos direkciós kódokat tartalmaz.)

Az elemzéshez szükséges a születés pontos helye és ideje (év, hónap, nap, óra, perc). Amennyiben a pontos perc, esetleg óra nem ismert, az, bizonyos életeseményekből visszafelé számolva meghatározható. Az alábbi felület kitöltésével tud bejelentkezni elemzésre.

Szeretettel várom:

dr Gáspár Edina

Várom megtisztelő megkeresését az info@egikehely.hu e-mail címen