Rólam

A csillagok szerelmese vagyok. Érintetlenségük és varázslatuk már gyermekként magával ragadott. Nézegettem, vizsgálgattam, szemlélgettem az égboltot, gyönyörködtem benne.  11 éves koromban Baktay Ervin „A csillagfejtés könyve” című műve vezetett be az asztrológia rejtelmeibe. Hosszú éveket töltöttem e tudomány tanulmányozásával, használatával, mind a mai napig használom a munkámban a tudományát. A bolygók és csillagok szemüvegén keresztül kezdtem el látni a földi világot.

Dr. Gáspár Edina

A teljességet azonban az asztrozófia hozta el számomra. Ekkor kerültek helyükre a csillagképek, az égi utak - váltak élővé és lüktetővé a csillagok és a bolygók. A csillagos égbolt felénk, emberek felé sugárzott Fénye és végtelen Szeretete itt bontotta ki igazán szárnyait. A spiritualitás útján számomra az égbolt bölcsessége vált a legfontosabb üzenetté.

Hálás köszönetemet fejezem ki Paksi Zoltánnak, és Veres Mónikának, akik szellemiségén keresztül elsajátíthattam ezt a csodálatos hivatást!

Egyetlen rendezőelvem, hogy Fényt és Szeretetet tudjak közvetíteni azok felé, akik megtisztelnek figyelmükkel. Írásaimmal és elemzéseimmel segítséget szeretnék nyújtani ahhoz, hogy a béke és a harmónia mélyen legbelül megszülethessen a Kedves Olvasóban, és felébredhessen annak tudata, hogy sorsunk alakítása kizárólag a mi kezünkben van! A válaszok magunkban keresendők, a külvilág a mi bensőnket tükrözi vissza. A Teremtő kódjain keresztül a teremtés lehetőségét mindenki magában hordozza!

Legfontosabb üzenetem, hogy az élet szép, és a boldogság lehetősége mindenkiben benne él…!

Földi szakmám jogász, férjemmel öt csodálatos gyermeket nevelünk.

Dr. Gáspár Edina